is voor iedereen !

Hester Tadema

"Solo artiest en muziekdocente!"

 

Ze staat graag op het podium en geeft muziekles. Het muziek maken begon al in het basisonderwijs waar ze lessen volgde. In de jaren daarna is muziek maken en zingen echt haar passie geworden. Ze speelde de afgelopen jaren in diverse bandjes, deed mee aan muzikale projecten en zong ze als soloartiest samen met blazerssecties. Ze heeft al veel plekken bezocht door verschillende optredens en wil nu nog meer mensen vermaken met haar muziek.

In 2016 heeft ze een eigen concert gegeven met allemaal covers en eigenwerk. Hester heeft haar allereerste eigen nummer “Her Smile” geschreven in 2015. Daarna zijn er nog een aantal nummers geboren. Met het duo Hester & Femke heeft ze 6 jaar lang rond getrokken en zijn gestopt in 2018. Tot heden als solo muzikant met gitaar en zang.

Hester kan jou daar in begeleiden met deze combinatie, maar ook als je alleen gitaar wil leren spelen.

Waarom geef ik les? “Ik zou nooit les gaan geven, dat wist ik zeker! Totdat ik, tijdens mijn opleiding, mijn eerste zangles gaf. Dat was in 2014. Ik besefte ineens hoe leuk het is om anderen te leren wat jij zo leuk vind.

Ik vindt het heerlijk om het plezier, dat ontstaat bij muziek maken, door te geven en te delen. Bovendien is het fijn dat ik door het lesgeven kan bijdragen aan de ontwikkeling van anderen”