Samen verbinden!

Hannah Glorie

"Groeien en bloeien!"

Hannah is docent in opleiding. Zij volgt de opleiding Onderwijsassistent Muziek aan ROC Friese Poort in Drachten. Ze vind het fantastisch om te zingen en haar eigen nummers te schrijven. Verder speelt ze gitaar en piano. Ze heeft verschillende stages gelopen op basisscholen en heeft daar veel pedagogische en didactische vaardigheden opgedaan.

Hannah geeft gitaarles en pianoles aan jonge beginners. Zij weet een goede basis te leggen in muziektheorie en met haar geduldige en rustige houding voelt ieder zich op zijn of haar gemak. Naast deze lessen is zij samen met Mika de vaste docente van de Attic Kids en heeft zij de cursus/workshop “Durf te bloeien” opgezet, waarin zij haar ervaringen en drive in het ontwikkelen van zelfvertrouwen over wil brengen aan jonge mensen die hier mee worstelen.

“Het belangrijkste aan les geven vind ik dat het een fijne ervaring voor de leerling is en dat je enthousiast en vol motivatie weer naar huis gaat! Ik daag je graag uit, zodat je je kan ontwikkelen en zodat je kan groeien!”

Naast les geven is Hannah een niet weg te denken lid binnen het Muziekzolder Team als mede organisator en kent zij de Muziekzolder van binnen en buiten!

Hannah