Wij komen graag bij jou op school!

Zoeken jullie voor je school een eigenwijze workshop/ clinic en/of een bijzondere reeks aan lessen op het gebied van muziek en/of dans? Dan ben je aan het juiste adres! Wij hebben naast ons vaste docententeam verscheidene doorgewinterde docenten en specialisten in onze portefeuille welke passende lessen kunnen bieden voor elke gewenste groep. In overleg zullen de lessen op maat ingevuld worden: denk aan lesduur, groepsgrootte en het aantal lessen. Bekijk hier ons les “menu”:

Schrijf je eigen lied

Vertel je verhaal muzikaal!

Schrijf met je klas een eigen lied. Dit kan gekoppeld worden aan een thema waar jullie op school aan werken of een eigen gekozen onderwerp! We nemen dit lied met jullie op, zoals dit in een echte recording studio gebeurt!

Nog cooler: jij bent je eigen regisseur! Zo is er de mogelijkheid om samen een videoclip te maken bij jullie lied, waarin jullie verhaal nog mooier overkomt, uiteraard met jullie zelf in de hoofdrol! 

Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier of bel ons gerust via 06 41202612!

WhatsApp Image 2023-03-17 at 17.16.58

Maak kennis met instrumenten

Maak kennis met 1 instrument en leer de basisprincipes in een reeks aan lessen of maak kennis met meerdere instrumenten:

  • Bucket drums
  • Djembe
  • Gitaar
  • Viool
  • Zang
  • Ukelele
  • Piano
 
Wat geschikt is voor jullie klas? Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier of bel ons gerust via 
06 41202612!
WhatsApp Image 2023-03-17 at 16.45.32

Bewegen op muziek

Muziek maken is één ding, maar muziek voelen door middel van bewegen is net zo leerzaam! Aan de hand van actieve spellen en verschillende attributen ontwikkel jij je ritmegevoel, leer je luisteren naar de beginselen van muziek, zoals hoog/laag, snel/langzaam en hard/zacht. Vooral voor onderbouw leerlingen zijn deze lessen erg fijn en leert de juf/meester dit voort te zetten!

Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier of bel ons gerust via 06 41202612!

1672920089594

Rap & DJ

Rap is stoer en hiermee vertel je een verhaal! Je eigen rap schrijven doe je aan de hand van een thema of een eigen gekozen onderwerp. 

Willen jullie kennismaken met DJ skills of een vette beat maken? Leer de kneepjes van het vak van onze professionals!

Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier of bel ons gerust via 06 41202612!

WhatsApp Image 2023-03-17 at 17.16.57

Contact SCHOOLPROJECT