Zang

privé zangles

Privé zanglessen zijn voor iedereen en elke leeftijd en worden verzorgd door onze docenten Marysa en Linde! Klik op de foto om meer over deze docenten en hun lesstijl te lezen!

Een proefles is gratis en vrijblijvend! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

De lestarieven van individuele muzieklessen liggen tussen de € 17,50 – € 22 euro per 30 minuten.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Marysa

Zang en viool

"Verbinden en jezelf leren overwinnen!"
Marysa

Linde

Zang

"Je eigen kwaliteiten ontdekken"
Linde

attic voices

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar? Zing jij het liefst de hele dag? Heb jij een muzikaal gevoel en wil jij onderdeel worden van de talentengroep binnen de Muziekzolder?

Je zingt bij ATTIC VOICES eenmaal in de twee weken op de donderdagavond in een kleine groep de mooiste en unieke zang arrangementen, zowel muzikaal begeleid als a-capella (denk aan Pentatonix) en zingt je eigen solo’s! 

Elke les start met een halfuur werken aan zangtechniek om je stem optimaal te ontwikkelen, waarna we een uur werken aan de zang arrangementen, met als doel hiermee samen mooie optredens te verzorgen!

ATTIC VOICES wordt begeleid door onze docenten Marysa & Mika, welke beide ook mee zullen zingen. Zij hebben een gedeelde passie in het arrangeren van de mooiste popnummers en samen zingen.

INFORMATIE:

Er is plek voor maximaal 8 groepsleden. 

Ben jij gedreven, enthousiast, een team player en heb je zin om samen naar een mooi resultaat te werken? Kom dan een avond vrijblijvend mee zingen. Wij vragen je wanneer je enthousiast bent om auditie te doen! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Wanneer? Donderdagavonden in de EVEN weken van 19.30-21.00 uur

Privé lessen muziekinstrumenten en zang

Koor, Dans, cursussen en projecten