Zang

privé zangles

Privé zanglessen zijn voor iedereen en elke leeftijd en worden verzorgd door onze docenten Marysa en Joke! Klik op de foto om meer over deze docenten en hun lesstijl te lezen!

Een proefles is gratis en vrijblijvend! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

De lestarieven van individuele muzieklessen liggen gemiddeld rond de €20 euro per 30 minuten. De desbetreffende docent kan je hier meer over vertellen!

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Marysa

Zang en viool

"Verbinden en jezelf leren overwinnen!"
Marysa

Joke

Zang

"Ontdek je talent welke altijd al in je zat"
Joke

attic voices

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar? Zing jij het liefst de hele dag? Heb jij een muzikaal gevoel en wil jij onderdeel worden van de talentengroep binnen de Muziekzolder?

Je zingt bij ATTIC VOICES eenmaal in de twee weken op de donderdagavond in een kleine groep de mooiste en unieke zang arrangementen, zowel muzikaal begeleid als a-capella (denk aan Pentatonix) en zingt je eigen solo’s! 

Elke les start met een halfuur werken aan zangtechniek om je stem optimaal te ontwikkelen, waarna we een uur werken aan de zang arrangementen, met als doel hiermee samen mooie optredens te verzorgen!

ATTIC VOICES wordt begeleid door onze docenten Marysa & Mika, welke beide ook mee zullen zingen. Zij hebben een gedeelde passie in het arrangeren van de mooiste popnummers en samen zingen.

INFORMATIE:

Er is plek voor maximaal 8 groepsleden. 

Ben jij gedreven, enthousiast, een team player en heb je zin om samen naar een mooi resultaat te werken? Kom dan een avond vrijblijvend mee zingen. Wij vragen je wanneer je enthousiast bent om voor ons als docenten je stem te laten horen met een eigen gekozen lied, zodat wij kunnen kijken of je stem in het geheel past en om samen te kijken op welk gebied jij meer uit je stem wilt halen! 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Wanneer? Donderdagavonden in de EVEN weken van 19.30-21.00 uur

Kosten? Het lestarief bedraagt € 70 euro per maand (incl. 21% BTW)

Privé lessen muziekinstrumenten en zang

Ik meld me aan voor attic voices!