🎶 Popkoor ZIZO! 🎶

Hét gezelligste POPKOOR in Wolvega! Wij weten als geen ander hoe fantastisch het is om samen muziek te maken of te zingen en stel je eens voor dit wekelijks te doen! Elke woensdagavond een moment vol ontspanning en energiek werken, je stem ontwikkelen, samen te gekke arrangementen zingen en dit alles is nog eens gezellig ook!

De lessen worden gegeven voor onze zang docente Marysa. Zij is met haar jarenlange ervaring in groepslessen, workshops op korenfestivals, haar Vocal Group SINGIT! Together en haar aanstekelijke enthousiasme degene die jou alles leert over je stem en van samen zingen je grootste hobby maakt! Daarnaast maakt zij alle arrangementen zelf en staat plezier en samenwerken centraal!

Inmiddels heeft Popkoor ZiZo aardig wat optredens mogen verzorgen. Van het Linde Festival, de opening van de tentoonstelling Van Nozems tot Hipsters, WOLVEST Festival met cross-over ism het Fries Symfonie Orkest en vele andere fijne aangelegenheden.

Denk je nu “oei, ik kan geen notenschrift lezen!!”? Dat is geen probleem! Zingen vanuit gevoel is het belangrijkste. Marysa zorgt bij elk arrangement voor ingezongen audio tracks waar jij mee kan oefenen!

Wil jij mee zingen in ons te gekke Popkoor? Houd jij van samen het niveau verbeteren en zit je vol enthousiasme en houd je van hard werken en het bereiken van een mooi resultaat? Dan ben je bij Popkoor ZiZo aan het juiste adres! Enige (meerstemmige) zangervaring is vereist en door eens een les bij te wonen ontdek je al snel of onze ambities bij je aansluiten! 

Informatie

Tijd 
van 19.30 uur tot 21.00 uur

Voor wie 
Vanaf 18 jaar! Voor beginners, meer ervaren zangers/zangeressen en elk die graag wil leren zingen!

Kosten
€ 10 ,- p.p. per les (excl. BTW / deelnemers tot 21 jaar zijn vrijgesteld van het wettelijke BTW tarief)

Alle Popkoor lessen en activiteiten worden verzorgd door onze docente Marysa!

aanvraag popkoor zizo!

Marysa

Zang en viool

"Verbinden en jezelf leren overwinnen!"
Marysa