Muziek is voor iedereen!

Joke Krist

"ontdek je talent wat altijd al in je zat"

Mijn naam is Joke Krist! Ik ben zangdocent en dirigent, hoornist en in 2003 afgestudeerd aan het conservatorium van Groningen. Maar bovenal ben ik trots dat ik “mem” mag zijn van 2 fantastische jongens.

De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest als docent in het VO, maar ik miste vooral de ruimte waarin ik de kinderen en volwassenen echt kon zien, door soms net even buiten de kaders te denken en waar het plezier en welbevinden voorop mag staan. Daarom ben ik sinds een aantal jaren werkzaam als specialist die werkt met kinderen die zijn uitgevallen in het onderwijs of enorm struggelen met zichzelf of hun plek in de maatschappij. Daarnaast ben ik al sinds 2015 betrokken als muzikaal leider bij het Berneiepenloftspul.

Ik en Marysa staan hetzelfde in het leven als toen we elkaar leerden kennen, 25 jaar geleden en hebben hart voor de muziek, het plezier en het talent wat je mag zien terwijl een ander niet eens wist dat het in hen zat. Ik heb enorm veel zin om het prachtige team van de muziekzolder te komen versterken.

Je bent van harte welkom om een proefles bij Joke aan te vragen! Meld je snel aan!