Workshops & Cursussen

Bij de Muziekzolder Wolvega kan je naast onze individuele lessen en vaste groepslessen, ook geweldige workshops en cursussen volgen!

De stemzolder

Wil jij je stem ontdekken, verbeteren of gewoonweg met vrienden, vriendinnen of collega’s een te gekke workshop volgen? Dan zijn onze workshops gericht op zang en stemgebruik echt wat voor jou!

Klik op het logo voor meer informatie! 

 

 

WhatsApp Image 2023-03-17 at 17.42.05

attic sounddesign

Sounddesign is een heel breed begrip: van het opnemen van geluiden naar het produceren en mixen van een nummer, het ontwikkelen van muziek en geluiden voor films of games en ga zo maar door! Kortom: sounddesign is zo’n beetje alles wat met geluid te maken heeft!

Klik op het logo voor meer informatie!

 

WhatsApp Image 2023-03-17 at 16.58.12

Durf te bloeien

Deze cursus bestaat uit fysieke spellen en gespreksopdrachten, zodat jij leert samenwerken en je meer te laten zien. Alles is gericht op wat jij belangrijke onderwerpen vind en met opdrachten m.b.t. zelfbeeld, leer je je te laten horen en je zelfvertrouwen op te bouwen. Met creatieve opdrachten, gericht op verschillende thema’s, stap je uit je hoofd en dichter bij je gevoel. En dit alles doe je met leeftijdsgenootjes die dezelfde uitdaging hebben!

Klik op het logo voor meer informatie!

WhatsApp Image 2023-03-17 at 17.41.31