Musical attic

"Het geheim van de Muziekzolder"

Vanuit de Muziekzolder klinkt er tijdloze popmuziek, maar zijn de docenten net zo tijdloos? Of wordt deze muziek door hele andere personen gespeeld? En zijn er naast deze geheimen ook nog docenten met geheimen? De Muziekzolder Wolvega is een plek waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Zo zien wij ook de ware gezichten van de popartiesten van weleer.  Wat is het ware verhaal zodra de deuren van de Muziekzolder sluiten en de lichten doven?

Een meeslepend verhaal vol humor, hilariteit en soms een serieuzere noot, maar bovenal staat Musical Attic voor SAMEN!

Mocht je graag zingen, acteren en/of dansen, dan zoeken wij jou! Jij hoeft geen auditie te doen, wij zetten ieder in zijn/haar kracht! We verwachten echter wel je enthousiaste inzet en aanwezigheid!

Informatie Musical lessen

Schrijfster van de musical en docente in deze lessen is Joke Krist. Zij is al sinds 2015 betrokken als muzikaal leider bij het Berneiepenloftspul. Met Iepenloftspul Pipi van Easterwierrum won zij met haar team de Gouden Gurbe voor beste Iepenloftspul 2023.

De lessen starten na de zomervakantie 2024 op de maandagen!

Ruimte voor
Maximaal 15 leerlingen per groep!

Lesrooster:

Basisschool leerlingen vanaf groep 5:

  • Maandag van 14.30 uur tot 15.30 uur
 

Tieners, jongeren en iedere volwassene die zich jong en actief voelt:

  • Maandag van 17.00 uur tot 18.00 uur
 
Daarnaast zullen er repetitie dagen ingepland worden in overleg.
 

Kosten
€ 20 euro per les (leerlingen tot 21 jaar zijn vrijgesteld van het wettelijke BTW tarief van 21%). Deze musical omvat 20 lessen plus een uitvoering. Het lesgeld zal in 5 termijnen van € 80 euro gefactureerd worden.

Check ook onze pagina met informatie betreft lesgeld ondersteuning voor elke leeftijd via deze link: Lesgeld ondersteuning

Aanmelden Musical "Het geheim van de muziekzolder"